هشدار نارنجی هواشناسی برای شمال کشور؛ بارش‌های شدید و سیلاب در راه است احکام متهمان حادثه هشتم مهر زاهدان صادر شد جاده چالوس مسدود شد بازگشت ساعت فعالیت مترو تهران به روال عادی از اول مهرماه هر ۵ دقیقه یک ایرانی به آلزایمر مبتلا می‌شود/سونامی آلزایمر در راه است آغاز موج بازگشت مسافران تعطیلات پایان تابستان/ هشدار پلیس نسبت به تبعات شتاب‌زدگی رانندگان هر دو مسیر تونل نیایش تهران امشب مسدود است ماجرای سکته کلثوم اکبری در زندان؛ این زن در آخرین جلسه محاکمه از حال رفت! + فیلم تصاویری از سرنوشت تلخ دریاچه ارومیه + ویدئو هوای تهران در آستانه شرایط بنفش و بسیار ناسالم قرار گرفت تکذیب ادعا‌های رسانه‌های ضدانقلاب درباره یک زندانی زن راهداری: ترافیک فوق سنگین ۱۵ کیلومتری در محور خروجی گیلان هواشناسی: هشدار وقوع سیل برای ۷ استان/ افزایش ارتفاع موج به بیش از ۲ متر در جنوب کشور وقوع نادرترین رویداد گردوغبار در کشور احتمال اجرای حکم اعدام قاتل الهه حسین‌نژاد در هفته جاری پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده

رانندگان تاکسی چشم انتظار واکسن کرونا

مدیر عامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور با اشاره به اینکه از شروع شیوع ویروس کرونا تاکنون ۱۰ هزار نفر از رانندگان تاکسی به این ویروس مبتلا شده‌اند گفت: رانندگان تاکسی چشم انتظار واکسن کرونا هستند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۹ - ۲۶ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 17
کد خبر: ۹۵۶۹۲

به گزارش راهبرد معاصر  مرتضی ضامنی افزود: تا کنون ۷۰۰ راننده تاکسی نیز بر اثر ابتلا به کرونا فوت کرده اند.

وی ادامه داد: در حوزه حمل و نقل عمومی و همچنین در حوزه تاکسیرانی پروتکل های بهداشتی رعایت می شود، اما از آنجایی که به طور میانگین هر راننده تاکسی در روز ۸۰ مسافر را جا به جا می کند و بیشتر مسافران هم در پرداخت کرایه از وجه نقد استفاده می کنند، این موضوع می تواند عامل موثری در افزایش شیوع کرونا در بین رانندگان تاکسی باشد.

 

مدیر عامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور اعلام کرد: علاوه بر رعایت پروتکل های بهداشتی چه توسط رانندگان تاکسی و چه مسافران، عامل مهمی که می تواند جلوی سرایت کرونا در بین رانندگان تاکسی را کاهش دهد، تزریق واکسن است.

ضامنی گفت: براساس اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی سهم حمل و نقل عمومی در انتقال و توسعه چرخه کرونا ویروس بیش از ۲۶ درصد است.

 

وی افزود: بنابراین برای در اولویت قرار دادن رانندگان تاکسی از طریق وزارت کشور و همین طور اتحادیه تاکسیرانی شهری کشور پیگری هایی که از سال گذشته انجام شد در نهایت رییس جمهوری دستور مساعد برای اینکه این قشر و رانندگان حمل و نقل انبوه در اولویت سوم قرار بگیرند را دادند.

مدیر عامل اتحادیه تاکسیرانی های شهری کشور گفت: امیدواریم که در مردادماه براساس اولویت سوم هرچه زودتر تزریق واکسن برای رانندگان تاکسی آغاز شود تا کمتر شاهد فوت این قشر زحمت کش باشیم.

 

ضامنی اضافه کرد: هر راننده تاکسی که دارای پروانه فعالیت باشد مشمول دریافت واکسن کرونا خواهد بود و با احتساب راننده های کمکی حدود ۴۰۰ هزار راننده تاکسی مشمول دریافت واکسن کرونا خواهند بود و همچنین ما این آمادگی را داریم که وزارت بهداشت را برای شناسایی رانندگان تاکسی کمک و همراهی کنیم.

در حال حاضر ۳۱۸ هزار تاکسی در کشور و بیش از ۷۶ هزار دستگاه تاکسی در تهران فعال هستند که مسافران را جابه جا می کنند./ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار